Powered By Blogger

joi, 10 noiembrie 2011

Dimineață cretină...

Deci azi dimineata intru in baie cu gandul de a ma relaxa dupa ce seara am invatat pentru nenorocita aia de teza la istorie si sperand sa nu adorm inauntrul cazii pline...nu de alta, adica as fi simtit totusi una din senzatiile celor care au plecat pe Titanic, dar mai am de facut umbra pamantului degeaba deocamdata si nu vreau sa privez lumea care ma cunoaste sau care o va face de stresul pe care pot sa il ofer.
Ok, deci am umplut cada aia cu apa fierbinte si cu grija mi-am scufundat curu' in vana destul de comoda dar in care cu greu incap doua persoane cand e nevoie (in fine aia e alta poveste pe care probabil nu o sa o aflati niciodata, dar va dau un indiciu in plus: implica un recenzor, si din ziua aia urasc recensamantul). In fine...prima jumate de ora totul a fost genial, de pe sistemul din sufragerie se auzea jazz, arome de uleiuri erau in aer, totul era genial...pana cand vad intr-un colt pe merginea căzii LUCRUL "DUSMANULUI PRIETENULUI NOSTRU IMAGINAR" ( aka Satana, ca nu i-am mai zis de mult asa)...si cum se prezenta aceasta chestie oribila de la care au pornit toate cacaturile mele din ziua aia ?...era o sticla de 500ml plina cu o chestie vascoasa, galbena...si cum se numea aceasta chestie? Exact, "Dalin", inofensivul sampon Dalin. Bun pana acum toate frumoase dar ce ma fute pe mine curiozitatea sa fac? : incep sa citesc pe sticla si vad ca e sampon tearless, "Interesant, ma intreb daca e si adevarat, de ce sa nu incerc asta stand sprijinit cu un picior pe marginea cazii si cu unul in cada".
.....
Si ma manaca in cur sa pun picatura aia nenorocita in ochi...ORIBIL...ustura ca un cacat inmuiat in sulf, trecut prin saliva lui Beezel, si cu putin curry pe deasupra doar pentru extra-aroma...ustura asa de rau incat la 0,3 secunde dupa ce am pus cacatul ala in ochi (putin ce-i drept ca nu sunt nici chiar asa idiot sa torn) am alunecat din cada si am dat cu spatele de WC, acum am spatele vanat si ma doare de mor, si ca un extra, toata povestea asta minunata s-a intamplat acum 40 minute...o sa am o zi minunata la scoala azi, mai ales ca am si teza...yupppyyy.
Deci...ce am invatat noi azi???Coreeect "Dalin" e un sampon demonic cu care nu mi-as spala nici macar cainele, pun pariu ca puii aia de pe sticla erau initial negrii...
Pe de alta parte acum am un ochi curat...PROST.....*facepalm*...
Ma duc sa ma uit intr-o oglinda sa vad daca reusesc sa fac sa para ca "nu am nimic" azi, la scoala, desi e foarte putin probabil, pana si imbratisarile or sa doara, ma bucur cel putin ca nu am dat cu botu de capacu de la WC...karma e o curva nesatula care sta undeva intr-un colt si se caca pe ea de ras ori de cate ori imi pune cate ceva la cale...sunt sigur ca e vorbita cu piticu de pe creier care de 4 zile incoace tot caca sange cu puroi si il simt cum se stinge incet, cam naspa pentru el ca nu exista posibilitati de vindecare in capul meu, va muri incet si dureros, da sigur vine altul in locul lui instant...
Hai pa ca eu ma duc sa ma frec cu ceva alifie pe spate, ca ma doare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu