Powered By Blogger

marți, 15 noiembrie 2011

Porumbeii sunt de cacat

Cum ati petrecut de Apocalipsa...ah serios ??...ati stat tristi pe canapele asteptand un mic Isus sa vina sa va salveze, nasol de voi...eu m-am distrat...nu va compatimesc...
In fine, sa trecem la lucruri mai serioase, si anume despre cum urasc eu porumbeii, sunt inutili... dar ca sa facem totul mai interesant hai sa va fac cunostinta cu Dorel, porumbelul manelist.

Acum ca l-ati vazut ce credeti despre el...defapt, nu va mai obositi sa va ganditi ca va spun eu ce cred despre el.
Sa incepem:

1.E un cacacios nenorocit.
Singurul lucru pe care stiu sa il faca e sa se cace, se caca peste tot: pe geamuri, pe masini, pe statui, pe acoperisuri, pe animale, pe oameni, pe bunica preferata, in cafeaua pe care o cumperi de la automatul ala de cacat din coltu' blocului...peste tot, unde nu te astepti sa gasesti un cacat de porumbel, el este prezent.

2.Are aripi da' e retardat si merge pe jos.
Dorel e cam prost el asa si de fiecare data cand da din chestiile alea impanate pe care el inca le considera maini se caca umpic pe el (nu ca ar stii sa faca si altceva) de frica ca vede ca se ridica de pe pamant.Asa ca el din cand in cand hotaraste ca mearga pe jos, dar nu merge singur , el se aduna cu G@shca lui de porumbei manelisti care se cred "shucari" si dau din capete in timp ce merg pe cea mai noua melodie de la Nicolae Guta, aia cu "Ma mananca in palma stanga". Uneori cand e retardat maxim si nu stie cum sa o dovedeasca el mai traverseaza si pe trecerile de pietoni...si de fiecare data mie imi pare rau ca nu am masina.

3.Prost
E prost,e pur si simplu extrem de prost, e atat de prost incat ii atrage si pe altii sa fie prosti alaturi de el, mai ales pe babetii senili trecuti de 60 de ani, care stau ca idiotii cu faramituri de paine in palma, asteptand sa manance de acolo, fara sa isi dea seama ca astia sunt ca politicenii, si ca atunci cand va termina de mancat, o sa flapaie din aripi si baba aia care l-a hranit o sa arate brusc a WC de la 100 de metrii.

4. E PROST
Sa va spun o poveste, eram o data intr-o dimineata , mahmur, plecam de la un prieten impreuna cu alti prieteni dupa o noapte de baute si fumate, dupa un concert badass la Trooper.Si cum ieseam noi asa obositi la stomac si la pateu dupa o drojdeala, ghiciti ce se intampla...un idiot de porumbel intra cu capu' fix in geamul casei de vis-a-vis...da ma, FIX in el, fara sa ocoleasca, fara sa devieze macar cateva grade sa zici si tu "Da domne' l-a batut vantu' incolo, nu e el prost."
Asta e un fel de "germonimooo, AU!" pentru idioti.

Acum ca il cunoasteti pe Dorel, TREBUIE sa vi-l prezint pe Shneider, uliul metalist...ei bine el nu mai are nevoie de caracterizre deoarece din secunda in care il vedeti va dati seama ca resprira vapori de badass, pe care la expiratie ii transforma in vapori de hardcore, care iti cresc barba instant...


Si intr-o zi, cum Shneider zbura ca un boss pe cerul liber, Dorel se izbeste de el:

D: -Ba, tu esti borfash rau, auzi tu tupeu la el sa intre in mine asa, cine te crezi ba barosane?
S: -Auzi, trec cu vederea faptul ca tu ai intrat in mine si nu te eviscerez, cu o singura conditie, sa iti ceri scuze si sa recunosti ca iti sunt superior.
D: -Ce vrajeala e asta barosane, adica tu ma injuri cu deastea necunoscute, cu superior si deastea....ba eu de vin cu gasca mea de porumbaci bastani tot te tai.
S: -3....
D: -Ce trei ba pletosule...poate vrei sa te tund, vin cu baietii si iti tai fulgii cu foarfeca de pomi.
S: -2....
D: -Ba da tu esti prost rau, ce tot numerotezi acolo..?
S: -1...
D: -Zi sa moara familionu' tau... *Crack*
....
Brusc dialogul deveni monolog, cand Shneider il apuca calm pe Dorel de gat si il musca asa de tare incat il decapita...si isi relua zborul spre bar unde se ducea sa vada un concert misto de-al Privighetorii, fericit fiind in interior ca a scapat lumea de un idiot.

Sfarsit. Hai pa ca m-am plictisit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu